Loading products...
 

Lovelymine...

Om du vill returnera en vara ska du skicka den till:

 

Råsøvej 23, DK-4160 Herlufmagle Att.: Lovelymine

 

Fyll i den retursedel som du fick med din beställning

 

Tänk på att skriva ner ditt ordernummer som finns på din följesedel/kvitto (som du fick tillsammans med din beställning/via e-post) och ange om du vill ha återbetalning eller ett tillgodokvitto. Om du begär pengarna tillbaka för varan återbetalas de till samma kreditkort som användes vid köpet. Detta är av säkerhetsskäl.

 

Vi rekommenderar att du skickar med track and trace eftersom vi inte ersätter varor som går förlorade under transporten. Kom ihåg att ALLTID ta kvitto när du skickar ett paket eftersom det är ditt bevis på att paketet har skickats. 

 

Kostnader i samband med retur av varor är köparens ansvar.

 

Därför kan du som köpare inte returnera en eller flera varor med förhoppningen om att vi ska stå för dina fraktkostnader. Om det är en reklamation kan vi komma överens om annat, men i dessa fall måste Lovelymine skicka en returetikett annars kan vi inte täcka kostnaderna.

 

 

 

Du kan också köpa en returetikett via vår webbplats. Vi använder GLS.

 

Här hittar du vår GLS-etikett för returer: 

 

https://lovelymine.dk/return-label.html

 

Observera: Om du använder vår returetikett är adressen en annan än ovanstående. Vi drar av 29 kr från returbeloppet vid användning av vår GLS-etikett för returer. Om du returnerar varor från olika beställningar kan du enkelt köpa en enda returetikett. Du måste dock ange alla beställningsnummer i returpaketet. 

 

 

 

Allmänna villkor för returer:

 

Du har alltid 30 dagars ångerrätt som gäller från den dag du får dina varor. Om du vill returnera en vara ska du skicka den till:

 

Råsøvej 23 DK-4160 Herlufmagle Att.: Lovelymine

 

Du ska:

 

Fylla i returformuläret. Kom ihåg att ange ditt beställningsnummer som står på följesedeln (som skickas med din beställning) eller på kvittot (som skickas till den e-postadress som användes vid köpet) Om en återbetalning begärs utbetalas den på det kreditkort som användes vid köpet. Detta är enbart på grund av säkerhetsskäl. Alla kostnader i samband med fraktkostnader är köparens ansvar.

 

Vi rekommenderar att du skickar med track and trace, eftersom vi ersätter varor som går förlorade under transporten. Med Track and Trace kan ditt paket alltid spåras. Kom ihåg att be om ett kvitto för ditt paket eftersom det är ditt bevis på att du har skickat det om det skulle komma bort.

 

Returpaket får inte skickas till en paketbox eller ett postkontor, utan endast med leverans till adressen.

 

Du kan också köpa en returetikett via vår webbplats. Vi använder GLS. Det kostar 29 kr och beloppet dras av från ditt returbelopp. Du kan ladda ner din returetikett här: https://lovelymine.dk/return-label.html

 

På grund av den nya konsumentlagstiftningen har du som konsument möjlighet att ångra ditt köp efter att du har använt produkten. Som konsument är du dock ansvarig för all eventuell värdeminskning hos varan. Du har naturligtvis rätt att prova produkten utan att detta betraktas som en värdeminskning. Etiketter och andra förpackningar betraktas som en del av varornas ursprungliga värde. Lovelymine.dk är den enda som bedömer föremålet och den eventuella värdeminskningen. Lukt av parfym eller rök anses vara en försämring av varorna.

 

Alla returer behandlas inom 3–5 arbetsdagar från det att paketet har mottagits.

 

Om du har betalat med kreditkort kan det ta 1–5 arbetsdagar från det att vi återbetalar beloppet tills du får pengarna tillbaka. Om du har betalat med Mastercard kan det ta upp till 30 arbetsdagar att få tillbaka pengarna.

 

Om du har ytterligare frågor eller om du inte förstår ovanstående, vänligen skicka ett e-postmeddelande till:

 

[email protected], Vi svarar mellan 9.00-14.00 på vardagar och har längre svarstid på helger 

 

Om Lovelymine.dk har en returpolicy med kostnadsfria returer gäller detta endast om du använder Lovelymines GLS-returetikett. Vi ger inte ersättning för en returetikett som har köpts någon annanstans, även om det är en GLS-etikett. Fria returer gäller endast när du använder Lovelymines GLS-etikett.

 

 

 

Frakt:

 

Vi skickar med GLS eller DAO och skickar din beställning inom 1–2 arbetsdagar. Om du har särskilda önskemål om frakt kan du alltid skicka ett e-postmeddelande eller ringa oss. GLS levererar inte på helger.

 

GLS med leverans till paketbox i SE:

 

Vid köp under 499 kr: 29 kr. Vid köp över 499 kr: Fri frakt

 

GLS med företags-/privatleverans: oavsett beställningsbelopp: 39 kr

 

DAO med leverans till paketbox i SE: 

 

Vid köp under 499 kr: 29 kr. Vid köp över 499 kr: Fri frakt

 

DAO med företags-/privatleverans: oavsett beställningsbelopp: 29 kr

 

 

 

Vi förbehåller oss rätten att ändra fraktpriserna, men kommer att informera om eventuella prisändringar. Ibland erbjuder vi fri frakt oavsett storleken på beställningen.

 

Vi förbehåller oss rätten att ändra den valda fraktmetoden om beloppet överstiger 700 kr. Om du har valt DAO (paketombud eller hemleverans) och du har köpt för mer än 700 kr har vi rätt att byta till GLS utan att det medför några extra kostnader eller några andra ändringar för dig som kund.

 

 

 

OBS: Vi skickar endast inom Danmark, vilket innebär att vi för närvarande inte skickar varor till andra länder.

 

En beställning till ett annat land kommer därför att annulleras, om inte köparen vill betala en fraktkostnad på respektive:

 

Sverige: 300 DKK .

 

Norge: 500 DKK .

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst annullera en beställning till ett annat land om köparen inte vill betala frakten.

 

 

 

Paket som INTE hämtas ut:

 

Om ett paket inte hämtas ut inom den tidsfrist som GLS erbjuder returneras paketet till oss. Om kunden vill att paketet ska annulleras debiteras en avgift på 50 kr för fraktkostnaden. Beloppet kvittas mot returbeloppet. Om du ändå vill annullera din beställning bedöms ytterligare fraktkostnader individuellt. Det är ditt ansvar att kontakta oss om paketet inte hämtas ut. Om vi inte hör från dig kommer vi att kontakta dig, men det finns ingen tidsfrist för när vi ska höra av oss. Detta är inte ett optimalt sätt att returnera ett paket eftersom det ofta tar mycket längre tid, och det tillkommer en avgift på 50 kr. 

F√Ö 15 % RABATT P√Ö DITT F√ĖRSTA K√ĖP! ANM√ĄL DIG TILL V√ÖRT NYHETSBREV

Om du inte redan har anmält dig skickar vi dig ett e-postmeddelande med en rabattkod som du kan använda vid köp för minst 299 kr. Rabattkoden gäller för alla ej redan nedsatta varor. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder. När du registrerar dig godkänner du vår integritetspolicy.